Nieuw total express tankstation in Hazerswoude dorp

Nieuw total tankstation Hazerswoude

In het laatste kwartaal van 2020 heeft Tank & Wash ITC in samenwerking met Total Nederland het tankstation op het ITC terrein in Hazerswoude dorp getransformeerd tot een Total Express Tankstation. Er zijn nieuwe pompen en een luifel geplaatst en de uitstraling is veranderd. U tankt voortaan bij ‘Total Express Tank & Wash ITC’.

Nieuwe technologie

Bij het nieuwe tankstation tankt u de vertrouwde basis brandstoffen van hoge kwaliteit (Euro 95  / Diesel ) maar ook de Excellium 98 en de Excellium Diesel. Deze brandstoffen zijn speciaal ontwikkeld om bij continu gebruik vuil uit de motoren te verwijderen en het ontstaan van nieuw vuil te voorkomen. Dit heeft een gunstige invloed op de totale uitstoot.

Nieuw bij ons tankstation is de duurzame, niet fossiele, dieselbrandstof HVO 100. HVO staat voor ‘Hydrotreated Vegetable Oil’ en is een 100% hernieuwbare diesel op basis van afval- en reststromen. HVO zorgt voor een hoge CO2-reductie tot maar liefst 89% t.o.v. fossiele diesel. Daarnaast heeft HVO een zeer lage uitstoot van lokale emissies zoals fijnstof, NOx en zwaveldioxiden. Lees ons nieuwsbericht over HVO voor meer informatie.

HVO 100 voldoet aan de EN15940-norm en is zonder aanpassingen als diesel te gebruiken in uw voertuig, trekker of machine. Wij adviseren te allen tijde om vooraf contact op te nemen met uw garage, leverancier of fabrikant over het verkrijgen van goedkeuring voor het gebruik van HVO 100 ten behoeve van uw truck, persoenen- en bestelwagen, tractor of machine. HVO 100 is niet gelieerd aan Total Expres Nederland.

Bereikbaarheid en meer informatie

Het tankstation op het ITC terrein in Hazerswoude dorp is 24/6 toegankelijk en u kunt hier tanken met pin, Van Aalst Groothandel tankpas, Total Card, Multi Tank Card, Travelcard, MKB Brandstofpas en de mobiliteitspas van XXlmo. 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Comments are closed.

Get a quote

If you want to get a free quote without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
[contact-form-7 id="5208"]
Wij maken gebruik van cookies om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren.