Samenwerken

Als eigenaar van een tankstation en/of carwash bent u natuurlijk altijd geïnteresseerd naar de mogelijkheden om op een plezierige manier zaken te doen met een betrouwbare leverancier of partner.

Van Aalst Groothandel is altijd op zoek naar tankstation en/of carwash-houders die de overstap naar ons willen maken. Die samenwerking kan op verschillende manieren vorm krijgen, neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, u kunt hierbij rekenen op maatwerk en discretie. Van Aalst Groothandel biedt u graag een op maat gemaakt aanbod.

Eigen exploitatie

Als u een tankstation heeft waarin u vooral zelf wil blijven bepalen wat er op de locatie gebeurt, dan kies je natuurlijk voor een samenwerking met Van Aalst Groothandel. Wij leveren de brandstoffen tegen scherpe tarieven en u regelt de rest. Heeft u desondanks toch advies nodig of wilt u gebruik maken van onze kennis, ervaring en marketingactiviteiten? Geen probleem, wij komen gewoon bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan deze persoonlijke benadering.

Tankstations ter overname gezocht in regio Randstad

Wij zoeken ook tankstations ter overname. Heeft u een tankstation en/of carwash en overweegt u in de nabije toekomst te stoppen of heeft u bijvoorbeeld geen opvolging? Neem contact met ons op! We gaan samen aan de slag om een passend plan te maken dat aansluit bij uw wensen.

Elk tankstation is een lokale onderneming, ook uw tankstation!